Идват светли празници, но не и за хората с черни души.Така

...
Идват светли празници, но не и за хората с черни души.Така
Коментари Харесай

Неизвестен открадна коледно дърво, забрави корените му

Идват светли празници, само че не и за хората с " черни души ".

Така стартира обява на Йордан Цветков в обществената мрежа Facebook: " С наближаването на коледните празници, душите и домовете ни се изпълват с добрина ". Можем да се съгласим с него, само че дали това се отнася за всички? По-скоро не и доказателството за това е образецът, който самият Йордан показва в обявата си.

Сутринта той е забелязал, че някой добър " човек "  с основно " Ч " е прибрал на топло коледното дръвче, което Цветков е засадил тази пролет пред блока в региона на " Люлин " в столицата. Йордан с наслада обяснил на децата, че към момента се намират положителни хора, които съумяват в сложните, тежки, студени и мъгливи зимни дни да приберат живото коледно дръвче, като украсят с него празничния си дом. Крадецът на коледното дръвче е не запомнил обаче корените на елхичката.

" ЧОВЕКО, който и да си, внимавай да не споделиш пред околните си от къде взе това кичесто дръвче – не разваляй магията на Коледа! Те към момента те мислят за любящ, виновен и добър човек – не ги разочаровай! Сипи си една гроздова и се чукни…. ", с тези думи Йордан се обърна към индивида, отмъкнал дръвчето.

Догодина Йордан още веднъж ще засади коледна елха на същото място. Към крадеца на коледни елхи - " не забравяй да си вземеш секира ", добави Цветков.

В коментирате под обявата Диана Каленска написа, че преди дни е видяла мъже от ромски генезис да продават елхи на Кооперативния пазар в София. Въпросните продавачи били позиционирали на по-прикрити места. Каленска се съмнява елхите да са били маркирани. " Не бих се учудила, в случай че са решили да изкарат някой лев ", написа още тя.

" А този, който е откраднал елхичката да знае, че няма да му е на шанс. Жалко за фамилията му и него. Не ги чака нищо положително през новата година ", разяснява Румяна Григорова.

" Един да направи нещо хубаво и положително и ще се откри някой да го скапе! Пък след това политиците му били отговорни! Заслужаваме си този безпорядък! ", написа Веньо.

Веселин Маринков пък споделя, че в " Люлин " са упорити - едни садят, други секат.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР